25. April 2016.

EURO-UNIT PIANO DAYS 2016

Kompanija Euro-Unit u saradnji sa Muzičkim Centrom Crne Gore, organizovala je tokom trajanja A-Tempo festivala od 13. do 24. aprila prezentaciju prestižnih koncertnih klavira dva najveća svjetska proizvođača Bösendorfer i Yamaha.

Za ovaj jedinstven događaj u okruženju koji se po prvi put održao u Crnoj Gori, obezbijedili smo modele Yamaha CFX i Bösendorfer Model 225 koji su bili izloženi u ovom periodu u prostorijama Crnogorskog narodnog pozorišta, gdje su svi zainteresovani bili u mogućnosti da isprobaju i uživaju u ovim prvoklasnim instrumentima.

Klaviri, čija vrijednost prelazi 300.000 eura, predstavljaju sam vrh ponude ova dva proizvođača, a Yamahin najveći flagship model CFX je prije samo par mjeseci na 17. međunarodnom takmičenju pianista Frederic Chopin u Varšavi bio najpopularniji model među učesnicima.

Kompanija Euro-Unit je ekskluzivni distributer Bösendorfer klavira za teritoriju Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Kosova, i ekskluzivni distributer Yamaha brenda za teritoriju Crne Gore i Hrvatske.