Kompanija Euro-Unit Montenegro d.o.o. dio je Euro-Unit grupacije koja je vodeća kompanija u prodaji muzičkih instrumenata i profesionalne audio opreme u ovom dijelu Evrope.  Naša kompanija počela je sa radom u Crnoj Gori 2007. godine, a danas poslujemo i u susjednim zemljama, Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu i Albaniji.

Euro-Unit Montenegro  bavi se prodajom, opremanjem i održavanjem profesionalne audio opreme i muzičkih instrumenata, iznajmljivanjem instrumenata i opreme za koncerte, konferencije i slične manifestacije, kao i projektovanjem, instalacijom i održavanjem sistema ozvučenja za sve vrste poslovnih prostora, javnih ustanova, škola, kafića, klubova, kao i konferencijskih sistema.

Euro Unit Montenegro razvija svoje poslovanje kroz tri glavna segmenta:

  1. Maloprodaja – U našem šopu imamo stalnu ponudu raznovrsne opreme i muzičkih instrumenata velikog broja proizvođača. Naši proizvodi se izborom i kvalitetom izdvajaju na crnogorskom tržištu, a cijene su u rangu najnižih evropskih standarda.
  2. Projektovanje i instalacija - Kroz naše samostalne projekte i u saradnji  sa listom partnera arhitektonskih studija i izvođača, do sada smo realizovali veliki broj profesionalnih projekata audio/konferencijskih i multimedijalnih sistema. Uspjeh, kvalitet i održivost naših projekata čine projektovanje jednim od značajnijih segmenata našeg poslovanja, kojim smo zavrijedlili veliko povjerenje naših klijenata.
  3. Veleprodaja – Segment u kojem ostvarujemo značajan porast posljednjih godina zahvaljujući sve većoj listi partnera koje zastupamo, ne samo na našem tržištu već i u regionu. Možemo se pohvaliti i sopstvenim brendovima, kreiranim na nivou grupacije, kojima smo upotpunili ponudu na tržištu i time dobili konkuretan opseg proizvoda prema zahtjevima tržišta.

Trudimo se da kroz moderan pristup današnjoj ekonomiji i dugogodišnje iskustvo u muzičkoj industriji pažljivo pratimo potrebe tržišta i prema tome kreiramo naše ponude. U najvećem izložbenom i prodajnom prostoru muzičkih intrumenata u Crnoj Gori možete pronaći sve instrumente koji su vam potrebni od vrhunskih akustičnih, bas, električnih i klasičnih gitara, klavira, sintisajzera, klavijatura, aranžera i bubnjeva, preko pojačala,  DJ i studijske opreme...

Muzičari i kupci u našoj prodavnici mogu pronaći muzičke instrumente i opremu vodećih svjetskih brendova kao što su Yamaha, Fender, Gibson, Epiphone, FBT, Beyerdynamic, Sennheiser, AKG, Audio-Technica, itd.

Priznatim muzičarima pružamo mogućnost  za nadogradnju uz najkvalitetniju i najmoderniju opremu i tehnologiju posljednje generacije. Muzičkim početnicima i svim zainteresovanima nudimo    mogućnost da na licu mjesta isprobaju proizvod koji ih interesuje,  kao i  da potraže savjet od naših profesionalnih prodavaca o najboljoj i najpovoljnijoj opciji. Naši prodavci su takođe vrhunski muzičari i tu su da vam pruže savjete  u odabiru i pronalasku pravog instrumenta, ozvučenja ili opreme, kao i da stručnim savjetom razjasne sve vaše nedoumice.

Euro-Unit Montenegro prepoznat je i kao pouzdan partner od strane crnogorskih javnih ustanova, međunarodnih institucija i diplomatskih predstavništava u Crnoj Gori,  kao i mnogih drugih relevantnih institucija u zemlji, privatnih televizija, radio stanica i drugih poslovnih subjekata u zemlji.  

Kao društveno odgovorna kompanija posvećeni smo podršci i razvoju kulture i muzike, kao i mladih u Crnoj Gori, što smo pokazali kroz podršku raznih događaja koje nastavljamo da podržavamo svakog dana.

Muzika je hrana ljubavi, pa dođite da zajedno sa nama isprobate svoja muzička umijeća i viještine!

View the embedded image gallery online at:
http://www.euro-unit.me/index.php/o-nama#sigProGalleria648a86bb19